переключение языков (главная)

           


 

           Akcijas "Rīgas sportisti atbalsta zināšanas" ietvaros saziedoto skolas piederumu pēdējā daļa ir nonākusi pie saviem mazajiem īpašniekiem. 
           2017. gada 15. septembrī Voluntieris.lv un Restart pārstāvji apmeklēja bāreņu un audžuģimeņu atbalsta centru “Sirota.lv”, atdeva šos skolas piederumus un vienojās par turpmāko sadarbību.
           2017. gada 3. oktobrī Daugavpils jauniešu organizācija ''Apelsīns'' nosūtīja ''dāvanas no galvaspilsētas'' Daugavpils invalīdu biedrībai ''Ilgas''. 
           Paldies visiem par sadarbību! Kopā mēs varam visu!!!

 

sirata.lv     


 

2017. gada 13. septembrī tika apkopoti ikgadējās akcijas ''Rīgas sportisti atbalsta zināšanas'' rezultāti. Sabiedrisko un sporta organizāciju aktīvisti sanāca kopā, lai pārrunātu izdarīto, saplānotu nākotnē veicamos darbus un iezīmētu jaunus sadarbības virzienus.     

    Šogad jau tradicionāli projektu atbalstīja kustībā “Par sportisku sabiedrību” ietilpstošo sporta organizāciju pārstāvji, kā arī jauniešu organizācija “Restart.lv” un “Maxima Latvija”. Apspriedes ietvaros, sīki iztirzājot konkrēto jautājumu, tika pieņemts lēmums nogādāt saziedotos skolas piederumus:

 - aprūpes centram ''Roku rokā''

- Latvijas Bāreņu un audžuģimeņu atbalsta centram ''Sirota.lv''
- pozitīvas šāda veida akciju rīkošanas pieredzes nodošanas nolūkos, Daugavpils jauniešu organizācijai ''Apelsīns'' (kura nodos šos ziedojumus trūcīgajām ģimenēm). 

    Pēc darba apspriedes organizāciju pārstāvji devās uz aprūpes centru ''Roku rokā'', iepazinās ar tā darbību un nodeva centra darbiniekiem visas saziedotās mantas.

       Voluntieris.lv izsaka pateicību organizācijām Par sportisku sabiedrību”, “Restart”, “ARKAN”, “Sporto Rīga”, “Sev Arch”, “Ghetto Games”, “Tanec.lv”, “Maxima Latvija” un, protams, visiem tiem, kas nepalika vienaldzīgi un piedalījās šajā akcijā.

          ''Dalies smaidā, un smaids pie tevis atgriezīsies'' - dāvāsim labestību tiem, kas to ļoti gaida!

          Mūsu spēkos ir padarīt pasauli labāku!!!

11     12

13      
14 
 
 
 
 
 
 
 
15